Välkommen till årsmöte Lördag 12 april 2014 kl 11.00

kluster-logo-svart

Kära vänner!

Kluster har nu inlett sitt fjärde verksamhetsår och etablerat sig som en viktig och nyskapande aktör i länets kulturliv. Våra olika arrangemang – Klusterfestivalen, minifestivalen Resonans, fristående konserter, medverkan på festivaler, medlemsträffar m.m – har blivit mycket uppskattade av såväl artister som publik, och Kluster strävar ständigt efter att utveckla verksamheten ytterligare – inleda nya spännande projekt, hitta nya publikgrupper och nå ut till större delar av Norrbotten. För detta behövs såväl en bra styrelse som engagerade medlemmar!

Därför bjuder vi in alla intresserade till årsmöte lördag 12 april i Norrbottensmusikens lokaler på Kulturens Hus. Kom och påverka hur verksamhetsåret 2014/15 ska se ut för Norrbottens förening och scen för nutida konstmusik!

Plats: Norrbottensmusiken, Kulturens Hus, Skeppsbrogatan 17, Luleå (samling i Kulturens Hus foajé).

Länk till dagordning och mer detaljerad info.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s