27 november: Elektroakustisk högtalarkonsert på Lillan!

 

eam_27-november_kluster_lillan

Kära vänner!

Lillan 1:a advent, söndag 27 november bjuder Kluster inte bara på glögg och pepparkakor utan också  på en annorlunda musikupplevelse, en elektroakustisk högtalarkonsert med musik av kvinnliga elektronmusikpionjärer! En spännande och stämningsfull stund under vilken musiken släpps loss på grönbete – utan vidhängande musiker. Högtalaren är orkestern, soloinstrumentet och den intima röst som viskar i ditt öra. Slut ögonen och låt abstraktionerna spåra nya vägar i ditt inres vidsträckta vindlingar. Eller låt blicken vandra medan musiken fyller synintrycken med innehåll!

Varmt väkomna!

Söndag 27 november kl 13-15
Lillan, Skeppsbrogatan 16
Fri entré! Glögg och pepparkakor!

Arr: Kluster

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s